1. Haberler
  2. DÜNYA
  3. Erdoğan-Trump Görüşmesi: Fırsat mı, Tehdit mi?

Erdoğan-Trump Görüşmesi: Fırsat mı, Tehdit mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yarın gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump arasındaki görüşme hakkında değerlendirmelerde bulunan Tom Barrack, “Orta Doğu’nun diğer alanlarında kaos hâkimken, bu durum tüm bağlantıları bir araya getirmek için önemli bir fırsat sunuyor” ifadelerini kullandı.

Barrack, görüşmenin bölgedeki durumu etkileyebilecek önemli bir adım olabileceğine dikkat çekerek, liderlerin bu buluşmanın sonuçlarını dikkatle değerlendirmesi gerektiğini vurguladı.

Bu tür üst düzey görüşmelerin, uluslararası ilişkilerdeki dinamikleri değiştirebileceği düşünülmekte. Orta Doğu’daki karmaşık ilişkilerin yeniden şekillenmesi için fırsatlar sunabileceği belirtiliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Antalya Haberim ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.