Antalya’nın Serik ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında, 20 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti. Motosiklet, park halindeki bir TIR’a çarptı.

TIR’A ARKADAN ÇARPTI

Kaza, dün gece saat 01.00 sularında D-400 Karayolu üzerindeki Yeni Mahalle’de gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 07 CCJ 882 plakalı motosikleti kullanan Muhammet Ali Doğan Tekin, park etmiş olan 33 AZF 090 plakalı TIR’a arka taraftan çarptı. Kaza sonrası olay yerine acil sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Yapılan araştırmalar neticesinde Muhammet Ali Doğan Tekin’in olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Genç sürücünün cenazesi, hastane morguna ve ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’na otopsi işlemleri için sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.