Antalya Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, taşımacılık sektöründe meydana gelen korsan faaliyetler ve kayıtsız çalışanlarla ilgili denetimlerin artarak devam ettiğini ifade etti. Başkan Alkan, bu konuya dair resmi sosyal medya hesabı üzerinden kapsamlı bir açıklama yaptı.

OSB’DE KAMYONCU VE NAKLİYECİ DENETİMLERİ

Alkan’ın belirttiğine göre, Organize Sanayi Bölgesi başta olmak üzere kamyoncu ve nakliyeci sektörüne yönelik “Korsan Denetimi” uygulamaları titizlikle sürdürülüyor. Denetimlerin, “Hafta içi-hafta sonu, gece-gündüz demeden” gerçekleştirildiğini vurgulayan Başkan Alkan, bu konuda herhangi bir zaman kısıtlaması olmadığını dile getirdi.

MÜCADELE ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Antalya Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, korsan taşımacılıkla ve kayıtsız çalışanlarla olan mücadelenin kesintisiz bir şekilde devam ettiğini aktardı.

EKİPLERE TEŞEKKÜR

Açıklamasının sonunda, denetimleri canla başla sürdüren tüm ekipler ve çalışma arkadaşlarına Antalya Şoförler Odası adına teşekkür eden Başkan Alkan, kayıt dışı faaliyetlerle mücadeledeki kararlılığın ve iş birliğinin önemine dikkat çekti.