Antalya İl Müftülüğü görevine atanan Aydın Yığman, il genelinde gerçekleştirdiği ziyaretlere Manavgat ilçesiyle devam etti. Burada Kur’an kurslarına devam eden öğrencilere yönelik ziyaretlerde bulunan Yığman, hafızlık eğitiminin önemine dikkat çekti.

İLK DURAK KUR’AN KURSLARI

Antalya İl Müftüsü Aydın Yığman, Manavgat’taki toplantı programları çerçevesinde Kur’an kurslarını incelemek üzere ilk olarak Hacı Hamza Atalay Yatılı Erkek Hafızlık Kur’an Kursu’nu ziyaret etti. Burada hafızlık yapan öğrencilerle bir araya gelen Yığman, onlarla sohbet ederek hafızlık eğitiminin değerine vurgu yaptı.

İNŞAATI DEVAM EDEN KUR’AN KURSU PROJESİ

Müftü Yığman, inşaatı devam eden Hacı Ayşe Atalay Hafızlık Kız Kur’an Kursu’na da ziyaret gerçekleştirdi. Burada yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Yığman, yetkililerden bilgi aldı. Bölgeye önemli katkı sağlayacak olan bu Kur’an kursunun inşaatının en kısa sürede tamamlanmasını beklediğini ifade etti. Ziyaret sırasında İlçe Müftüsü Abdullah Eroğlu da Yığman’a eşlik etti.

Antalya İl Müftüsü Aydın Yığman Manavgat’ta 3

MANAVGAT KAYMAKAMLIĞINA ZİYARET

İl Müftüsü Aydın Yığman, Manavgat’ta düzenlenen ilçe müftüleri toplantısı vesilesiyle, İlçe Müftüsü Abdullah Eroğlu ile birlikte Manavgat Kaymakamı Adil Karataş’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında kurumlar arası iş birliği ve yürütülen projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Kaymakam Karataş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Müftü Yığman da misafirperverliği için teşekkür etti.