Antalya’da bir servis minibüsünün otomobille çarpması sonucunda yaşanan kaza, büyük bir paniğe yol açtı. Olayda yaralanan kimsenin olmaması sevindirirken, minibüs sürücüsünün 2.11 promil alkollü çıkması dikkat çekti.
MİNİBÜS ŞOFÖRÜ ALKOLLÜ ÇIKTI
Kaza, geçtiğimiz gece saatlerinde Konuksever Mahallesi Kızılırmak Caddesi’nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Gökhan T. yönetimindeki 07 BMN 901 plakalı servis minibüsü, İslam A. idaresindeki 34 HUR 105 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle minibüs, orta refüje çarparak yan yattı ve sürüklenmeye başladı. Olayı gören diğer sürücülerin ihbarıyla, polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine intikal etti.
MİNİBÜS YAN YATTI
Yan yatan minibüsün sürücüsü ve araçta bulunan iki kadın, çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarıldı. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, sürücü ve diğer yolcuları kontrol ettikten sonra ayakta tedavi etti. Düşen minibüs nedeniyle cadde üzerindeki trafik uzun süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Minibüs, çekici yardımıyla kaldırıldıktan sonra yol yeniden trafiğe açıldı. Yapılan kontroller sonrasında sürücü Gökhan T.’nin alkol seviyesinin yüksek olduğu tespit edilerek, ehliyetine el konuldu. Kazanın detaylarıyla ilgili inceleme süreci başlatıldı.