Manavgat Belediyesi Başkanvekili Mehmet Çiçek, Side Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarete, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Öztürk de katıldı.

“HİZMET ANLAYIŞINDA HALKIN GÖRÜŞLERİ ÖNEMLİ”

Belediye çalışmalarının, vatandaşlarla etkileşim içinde şekillendiğine dikkat çeken Çiçek, dükkan sahipleriyle gerçekleştirdiği sohbetlerde yaz sezonunda artan yoğunlukla birlikte karşılaşılan sorunlar ve bunlara yönelik çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulundu. Çiçek, belediyenin hizmet anlayışının temelinde halkın görüşlerinin yer aldığını ifade etti.

“VATANDAŞLARIN GÖRÜŞLERİNİ DİNLEMEK ÖNEMLİ”

Çiçek, “Bugün Side’de esnafımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Hemşehrilerimizle her fırsatta buluşmak, onların görüş ve önerilerini dinlemek bizim için son derece önemli. Manavgat’ı ortak akıl ve dayanışma ile büyütüyor, geleceğimizi halkımızın fikirleriyle şekillendiriyoruz” şeklinde konuştu.