1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Korkuteli’nde Sulama Havuzunda Trajik Kaza!

Korkuteli’nde Sulama Havuzunda Trajik Kaza!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’nın Korkuteli ilçesine bağlı Bayat Mahallesi’nde akşam saatlerinde üzücü bir olay yaşandı. Yabancı uyruklu 12 yaşındaki Abdullah Abdullah, sulama havuzuna düştü. Olayın hemen ardından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar sonrası, bölgeye jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

HAVUZDAKİ SU BOŞALTILDI

Küçük çocuğu sulama havuzundan kurtarmak amacıyla ilk olarak havuzdaki su boşaltılmaya başlandı. İhbar üzerine gelen AFAD ve Jandarma Sualtı Arama Kurtarma Timine bağlı dalgıçlar, yaklaşık 4 metre derinliğindeki havuzda detaylı bir arama gerçekleştirdi. Ekiplerin çabaları sonucunda, çocuğun cansız bedenine ulaşıldı.

ÇOCUĞUN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İlk incelemelere göre boğulma nedeni ile hayatını kaybettiği değerlendirilen Abdullah Abdullah’ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Çocuğun ölümü ile ilgili olarak bir soruşturma açıldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Antalya Haberim ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.