1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Uyuşturucu Operasyonunda 424 Şüpheli Yakalandı!

Uyuşturucu Operasyonunda 424 Şüpheli Yakalandı!

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 63 ilde gerçekleştirilen “Uyuşturucu Madde Satıcılarına” yönelik operasyonlarla ilgili bilgi verdi. Bakan Yerlikaya, jandarma tarafından son iki haftada yapılan operasyonlarda toplam 1 Ton 343 kg uyuşturucu madde ile 178 Bin 615 adet uyuşturucu hapın ele geçirildiğini belirtti. Bu operasyonların, uyuşturucu maddelerin toplum sağlığına zarar vermesini önlemek amacıyla yapıldığını vurguladı.

424 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Yerlikaya, operasyonlar sonucunda 424 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Bu kişilerden 162’sinin tutuklandığını, 70’inin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığını ifade etti. Diğer şüphelilerin işlemleri ise devam etmekte.

ARALARINDA ANTALYA DA VAR

Operasyonlar, Cumhuriyet Başsavcılıkları ve Jandarma Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’nın koordinasyonunda yürütüldü. Antalya’nın da dahil olduğu 63 ilde, 4 bin 644 narkotik ve asayiş ekibi ile toplam 14 bin 924 personel görev aldı. Bu geniş çaplı operasyonlar, Türkiye genelinde uyuşturucu ile mücadelede kararlılığın bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0/30 karakter

Giriş Yap

Antalya Haberim ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!