1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Kepez’de Kırık Direk, Can Güvenliğini Tehdit Ediyor

Kepez’de Kırık Direk, Can Güvenliğini Tehdit Ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’nın Kepez ilçesindeki Duacı Mahallesi 9195 Sokak’ta yer alan sokak aydınlatma direği, yaklaşık altı aydır kırık ve yolun ortasına yatmış bir vaziyette bekliyor. Aydınlatmanın çalışmaması nedeniyle sokak, geceleri tamamen karanlığa bürünürken, devrilmiş direğin herhangi bir an ciddi bir trafik kazasına sebep olabileceği kaydediliyor.

FACİAYA RAMAK KALA

Antalya Körfez Gazetesi muhabiri Ertuğrul Gün’ün aktardığına göre, mahalle sakinleri, özellikle akşam ve gece saatlerinde yayalar ve araç sürücüleri için büyük bir tehlike oluşturduğunu ifade ediyor. Sokakta yeterli görüş alanı sağlanamadığı için sürücüler, direği son anda fark etmekte zorlandıklarını belirtiyor. Bu durum, muhtemel bir kazanın kaçınılmaz hale geldiğini gösteriyor.

Devrilen Elektrik Direği Kepez (2)

İŞLEM YAPILMADI

Mahalle sakini Necdet Akın, durumu ilgili kuruma defalarca bildirmelerine rağmen herhangi bir çözüm üretilmediğini dile getiriyor. Akın, “Bu konuda birkaç kez mail gönderdim. En son birkaç gün önce tekrar bir mail attım. Bugün tarafıma ‘işleminiz sonuçlandı’ şeklinde bir geri dönüş yapıldı. Ancak sahada hiçbir işlem yapılmadı, hiçbir ekip gelmedi.” şeklinde konuştu.

KARANLIKTA KALIYORUZ

Direğin altı aydır aynı durumda olduğunu vurgulayan Akın, “Aydınlatma çalışmadığı için geceleri tamamen karanlıkta kalıyoruz. Kırık ve yola doğru yatmış direk, hem bizlerin hem de bu yoldan geçen herkesin can güvenliğini tehdit ediyor. Her an bir araç çarpabilir ya da büyük bir kaza yaşanabilir.” ifadelerini kullandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Antalya Haberim ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.