1. Haberler
  2. EKONOMİ
  3. Antalya’da Marketler Veresiye Satışa Geçti!

Antalya’da Marketler Veresiye Satışa Geçti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kronikleşen hayat pahalılığı, yüksek enflasyon oranları ve azalan alım gücü, vatandaşların bütçelerini her geçen gün daha fazla zorlamakta. Ekonomik zorlukların günlük yaşama etkisi derinleşirken, Antalya’da bir zincir markette uygulanan yeni bir yöntem dikkat çekti. Bu market, peynir satışında veresiye uygulamasına geçerek mevcut ekonomik durumun ciddiyetini gözler önüne serdi.

VERESİYE SATIŞ KAMPANYASI

Türkiye genelinde olduğu gibi Antalya’da da ekonomik kriz giderek daha fazla hissedilmeye başlandı. Vatandaşlar, temel ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çektiğini ifade ediyor. Alım gücündeki düşüş, bazı marketlerin müşteri kaybını önlemek için alternatif yöntemler geliştirmesine neden oldu. Veresiye satış kampanyası da bu yöntemlerden biri olarak dikkat çekiyor.

EKONOMİK KRİZ DERİNLEŞİYOR

Bu uygulamanın, özellikle dar gelirli vatandaşların temel gıda maddelerine erişimini kolaylaştırmak amacıyla hayata geçirildiği yorumları yapılıyor. Ancak uzmanlar, veresiye satışların artmasının, ekonomik sıkıntıların ne kadar derinleştiğinin önemli bir göstergesi olduğunu vurguluyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Antalya Haberim ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.