AESOB seçimleri öncesinde mevcut AESOB Başkanı Adlıhan Dere, oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri için 1-3 Aralık tarihleri arasında düzenlenen ‘Mesleki İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na ev sahipliği yaptı. Toplantıda Adlıhan Dere, oda yönetimlerine plaketlerini takdim etti. Ancak Antalya Servisçiler Odası Başkanı Süleyman Şahin’e plaket vermek istediği anda beklenmedik bir durumla karşılaştı.
TEŞEKKÜR BELGELERİ SUNULDU
Etkinlikte plaket krizi yaşandı. Oda başkanlarına, yönetim ve denetim kurulu üyelerine ‘Ahde Vefa Teşekkür Belgeleri’ni sunmak için sahneye çıkan AESOB Başkanı Adlıhan Dere, anons edilen isimlere belgelerini vermeye başladı. Fakat Antalya Servisçiler Odası Başkanı Süleyman Şahin, kendisine sunulmak istenen plaketi kameraların önünde reddederek salonda gergin bir atmosfer yarattı.
“KÜRSÜYE NEZAKETEN ÇIKTIM”
Şahin, sahneye davet edildiğinde mikrofonu alarak, Dere’ye dönüp sert bir şekilde konuştu. “Türkiye Şoförler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesiyim, AESOB Yönetim Kurulu Üyesiyim, Antalya Servisçiler Odası Başkanıyım. Bu plaketi, karşıma aday çıkaran ve listeler dağıtan birinden almıyorum. Saim Sarı’yı karşıma çıkardın, listeler hazırlayıp dağıttın. Teşekkür belgesini kabul etmiyorum. Buraya Genel Müdürümüz için nezaketen çıktım” dedi.





