Antalya’nın Konyaaltı ilçesindeki Sarısu Kadınlar Plajı’nda bir dönemin sonu geldi. Antalya Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklamada, 1 Kasım 2025 tarihinden itibaren Sarısu Plajı’nın Kadınlar Plajı olarak sezonun kapanacağını bildirdi. 2 Kasım Pazar günü itibarıyla plajın karma (kadın-erkek) olarak hizmet vereceği duyuruldu.
SARISU’DA SEZON KAPANIYOR
Açıklamalara göre, Antalya Büyükşehir Belediyesi 1 Kasım 2025 Cumartesi günü, Sarısu Kadınlar Plajı’nın sezonunu kapatacağını ve ertesi gün, 2 Kasım 2025 Pazar’dan itibaren plajın karma (kadın-erkek) girişine açılacağını belirtti. Duyuruda, “Sarısu Kadınlar Plajı, 1 Kasım 2025’te sezonu kapatacak ve 2 Kasım itibarıyla karma olarak hizmet vermeye başlayacaktır” ifadeleri yer aldı.
#ÖnemliDuyuru pic.twitter.com/qBBAjXZ3oF
— ANTALYA BÜYÜKŞEHİR (@ANTALYABB) October 27, 2025
KADINLARA ÖZEL PLAJ HİZMETİ
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden ANET A.Ş. tarafından işletilen Sarısu Kadınlar Plajı, sezonunu kapatmaya hazırlanıyor. Ücretsiz giriş imkanı sunan plaj, belirli saatlerde sadece kadınlara özel hizmet vermesiyle öne çıkıyor. Cankurtaran, güvenlik ve temizlik personeli dahil tüm çalışanların kadın olduğu plajda, ziyaretçiler güvenli ve huzurlu bir ortamda denizin tadını çıkarırken, piknik alanlarında keyifli vakit geçirebiliyorlar.




