Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) tarafından 11-12 Ekim tarihlerinde Kemer’de gerçekleştirilecek olan Başkanlar Kurulu toplantısı öncesinde, Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı İdris Taş ile Akdeniz Gazete Sahipleri Derneği Başkanı ve aynı zamanda AGC Başkan Yardımcısı Ahmet Duran Yenigün, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti. Bu ziyarette Kemer Belediyesi Basın Danışmanı Saffet Yenigün de yer aldı.

TOPLANTIYA KEMER BELEDİYESİ DESTEK VERECEK

AGC Başkanı Taş ve Başkan Yardımcısı Yenigün, toplantının detaylarını Başkan Topaloğlu ile paylaşarak, Kemer Belediyesi’nin organizasyona sunacağı destek için teşekkürlerini ilettiler. Toplantının basın camiasına ve bölgeye önemli katkılar sağlayacağına vurgu yapan heyet, gazeteciler arasındaki dayanışmayı artırmayı amaçladıklarını ifade etti.

TOPALOĞLU: “EĞİTİME DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, belediyenin özellikle eğitim projelerine öncelik verdiğini belirtti. AGF’nin toplantısının Kemer’de yapılmasından mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Topaloğlu, gazetecilik mesleğinin gelişimi için yapılan her çalışmaya destek vermeye hazır olduklarını kaydetti.

AGC BAŞKANI İDRİS TAŞ’TAN TEŞEKKÜR

AGC Başkanı İdris Taş, Başkan Topaloğlu’na katkılarından dolayı teşekkürlerini ileterek, özellikle eğitim projelerindeki vizyoner yaklaşımını takdirle takip ettiklerini belirtti. Taş, Kemer’de gerçekleştirilecek toplantının başarılı geçmesi için tüm gazetecilik camiasının bir arada hareket ettiğini ifade etti. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılmasıyla sona erdi.