Yaz mevsiminin sıcaklıklarının artmasıyla birlikte sürüngenler, insanlarla daha fazla etkileşimde bulunmaya başladı. Bu durum, Bursa’da bir vatandaşın yılan sokmasıyla sonuçlandı.
Olay, Bursa’nın Yenişehir ilçesine bağlı Karasıl Mahallesi’nde, mevsimlik işçilerin barındığı çadırlarda gerçekleşti.
YILAN 1,5 METRE UZUNLUĞA SAHİP
Çadırda yaşayan Ahmet K. (54), 1,5 metre uzunluğundaki boz yılanı görünce onu dışarı çıkarmak istedi. Ancak yılan, bu sırada Ahmet K.’yı sol bacağından ısırdı.
ÇAPA İLE YILANI ÖLDÜRDÜ
Isırılan Ahmet K., elindeki çapa ile yılanı etkisiz hale getirdi. Öldürdüğü yılanı bir poşete koyarak, hem incelenmesi hem de kendi tedavisi için İnegöl Devlet Hastanesi’ne gitti.
Hastanede tedavi altına alınan Ahmet K.’nin sağlık durumunun iyi olduğu ve yılanın zehirsiz olduğu bildirildi.