Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanlığı önünde düzenlenen anma töreninde merhum Özer Ahmet Ülken için duygu dolu anlar yaşandı. Törende konuşan CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Ülken’in vefatından dolayı büyük bir üzüntü içinde olduklarını belirtti. Kamacı, Ülken’in yaşamı boyunca gerçekleştirdiği önemli projelere ve topluma katkılarına değindi.
CENAZEYE SİYASİ İSİMLER KATILDI
CHP’nin eski milletvekillerinden Mehmet Sevigen, CHP Antalya milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Büşra Özdemir, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, ilçe belediye başkanları, CHP ilçe başkanları, merhum Ülken’in ailesi, dostları ve çok sayıda partili, törende bir araya geldi.
UNCALI MEZARLIĞINDA DEFNEDİLECEK
Özer Ahmet Ülken’in cenazesi, CHP il başkanlığı önündeki törenin ardından Muratpaşa Camisi’ne götürüldü. Cenaze, ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından Uncalı Mezarlığı’na defnedilecek.
ÖZER AHMET ÜLKEN KİMDİR?
Ümit Uysal’ın İl Başkanlığı döneminde İl Eğitim Sekreterliği görevini üstlenen Ülken, 2010-2012 yılları arasında CHP Antalya İl Başkanlığı yapmıştır. Deniz Baykal’ın genel başkanlık görevini bıraktığı dönemde Antalya’da Baykal ile yakın iş birliği içinde çalışmış, devrimci ve sendikacı kimliği ile tanınmıştır. Ülken, CHP bünyesinde her dönemde aktif bir siyasetçi olarak yer almıştır.




