Antalya’nın Manavgat ilçesinde, Mimarsinan Mahallesi’ndeki bir tekel büfesine Cuma akşamı saat 23.00 sıralarında gelen Abdulkadir Erkan (33) ve Nurettin Süleyman Ertem (56), iş yeri sahibi Ömer Yıldız (51) ile birlikte içki tüketmeye başladı. Ancak bir süre sonra aralarında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü.
“İŞ YERİME ÇÖKMEK İSTEDİLER, ONDAN ÖLDÜRDÜM”
Yaşanan kavga sırasında, iş yeri sahibi Yıldız, ruhsatsız tabancasıyla Erkan ve Ertem’e ateş açtı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine, sağlık ekipleri hızla bölgeye intikal etti. Yapılan kontrolde, Abdulkadir Erkan ve Nurettin Süleyman Ertem’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Ömer Yıldız, kullandığı tabancayla birlikte polise teslim oldu. Olay yerine gelen polis ekiplerine, “İş yerime çökmek istediler, ondan öldürdüm” şeklinde beyanlarda bulundu.
“KASTEN ÖLDÜRME” SUÇUNDAN TUTUKLANDI
Polis merkezinde işlemleri tamamlanan Ömer Yıldız, adliyeye sevk edildi. İfadesinde, aralarında husumet bulunan Erkan ve Ertem’in gece geç saatlerde iş yerine gelerek saldırıda bulunmaya çalıştıklarını, bu nedenle kendini korumak amacıyla ateş ettiğini belirtti. Yıldız, Sulh Ceza Hakimliği tarafından ‘kasten öldürme’ suçlamasıyla tutuklandı. Hayatını kaybeden Abdulkadir Erkan ve Nurettin Süleyman Ertem’in cenazeleri ise Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.




