İYİ Parti Kemer İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen kongrede, mevcut başkan Tolga Kaviş, delegelerin oylarıyla yeniden ilçe başkanı seçildi. Kaviş, mazbatasını almadan önce anlamlı ziyaretlerde bulundu ve merhum Alparslan Türkeş ile Muhsin Yazıcıoğlu’nun mezarlarını ziyaret etti. Ziyaretinin ardından Anıtkabir’i de ziyaret etti.
TÜRKEŞ VE YAZICIOĞLU’NUN MEZARLARINI ZİYARET ETTİ
İYİ Parti Kemer İlçe Başkanlığı’nın olağan kongresi sona erdi. Tolga Kaviş, bu kongrede güven tazeleyerek yeniden başkanlık görevine seçildi. Kemer İlçe Seçim Kurulu’nda gerçekleşen mazbata töreninde, Kaviş, önce Alparslan Türkeş ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabirlerini ziyaret etti, sonrasında ise Anıtkabir’i ziyaret etti.
ASİL DURUŞA DİKKAT ÇEKTİ
Kaviş, Alparslan Türkeş’in kabrinin başında yaptığı konuşmada, “Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, Cennet mekân Başbuğ Alparslan Türkeş’in izlerini takip ederek ilerleyeceğiz.” dedi. Ayrıca, Muhsin Yazıcıoğlu’nun asil duruşunu örnek aldığını ifade ederek, Türk siyasetinde ahlak, kararlılık ve cesaret kazandırma hedefinde olduklarını belirtti.
GENEL BAŞKANIMIZIN İZİNDEYİZ…
Yeni dönemde İYİ Parti Kemer teşkilatını güçlendireceklerini vurgulayan Tolga Kaviş, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’nun liderliğinde çalışacaklarını kaydetti. “Azimle, inançla ve cesur bir şekilde yolumuza devam edeceğiz.” diyen Kaviş, Kemer’e ve ülkeye hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.