Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı İlçe Başkan Yardımcısı Aycan Yılmaz, sosyal medya üzerinden İlçe Başkanı Demet Gündüz’e destek mesajı gönderdi. Yılmaz, CHP’nin kökleriyle bağını korumanın önemine dikkat çekerek, “Geldik, zaten buradaydık” ifadelerini kullandı.
“KİMSEYİ KÜSTÜRMEYECEĞİZ”
Yılmaz, açıklamasında şu sözlere yer verdi: “Cumhuriyet Halk Partisi’mizin kökleriyle bağını her zaman diri tutanlar olarak, kendimizi hatırlattık. Her süreçte dilimize özen gösterdik çünkü siyaset, insan unsurunun belirleyici olduğu bir alandır. Bu yolda kırılan gönülleri onaracak, gidenleri geri kazanacak ve kimseyi küstürmeyeceğiz.”
YIPRATMA KAMPANYALARINA KARŞI GÜNDÜZ’E DESTEK
Başkan Demet Gündüz’e aile içi destek mesajı veren Yılmaz, partideki kadın temsiline vurgu yaparak, “Tek kadın ilçe başkanını ele alacağız. Tüm yıpratma kampanyalarına rağmen dimdik duran iradeyi konuşacağız” dedi. Yılmaz, Gündüz’e yönelik eleştiriler karşısında dayanışma mesajı vermeyi de unutmadı.
SEÇİM ÖNCESİ İŞÇİ ALIMLARINA DİKKAT ÇEKTİ
Yılmaz, Konyaaltı İlçe Kongresi’nde elde edilen başarıyı vurgulayarak, “Her seçim öncesi yüzlerce işçi alımının konuşulduğu bir ortamda, emeğin ve inancın kazandığı bir seçimi konuşacağız. Konyaaltı 7. Kongresi’nde yazılan tarihi başarıyı ele alacağız. Tek amacımız, Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşımaktır. Bu hedefle, daha güçlü ve kararlı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Konyaaltı’nda istikrarı, Genel Başkanımızın politikaları çerçevesinde sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.