1. Haberler
  2. SPOR
  3. Paşanın Sultanları 1. Lige Dönüyor!

Paşanın Sultanları 1. Lige Dönüyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muratpaşa Belediyespor kadın voleybol takımı, bu sezon Arabica Coffee House Voleybol 1’inci Ligi’nde mücadele etmeye başlayacak. Takım, 2021 yılında kurulduğu günden itibaren doğrudan Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde yer almış, ardından bir sezonluk bir ara vermiştir. Geçtiğimiz sezon 2’nci ligde yer alarak grubu 3’üncü sırada tamamlayan Paşanın Sultanları, yapılan başvuru ile birinci lige geri dönme fırsatı yakalamıştır. Takımın başantrenörlüğünü ise Inessa Korkmaz üstlenmektedir.

GEÇMİŞİ BAŞARILARLA DOLU

Eczacıbaşı formasıyla oyunculuk kariyerini sonlandıran Korkmaz, Yeşilyurt Spor Kulübü, Nilüfer Belediye Spor, Büyükçekmece Voleybol Akademi ve Muratpaşa Belediyesi SigortaShop’ta başantrenörlük yapmıştır. Korkmaz, Dinamo Ak-Bars takımında U20 başantrenörü olarak görev alarak Rusya Kupası, U20 Rusya Kadınlar Kupası ve Rusya U20 Ligi şampiyonlukları elde etmiştir.

UZUN VADELİ STRATEJİ

Muratpaşa Belediyespor, Antalya’yı profesyonel voleybol liglerinde temsil etmenin yanı sıra genç sporcuların yetiştirilmesi ve kadın voleyboluna sürdürülebilir katkılar sağlama hedefini benimsemiştir. Kulüp, Vakıfbank formasıyla şampiyonluk yaşamış olan Rus smaçör Marina Markova’yı Türkiye’ye getirerek bu stratejisini güçlendirmiştir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Antalya Haberim ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.