1. Haberler
  2. SİYASET
  3. Kepez’de Kültür ve Sanat Dolu Yaz Etkinlikleri

Kepez’de Kültür ve Sanat Dolu Yaz Etkinlikleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’nın Kepez ilçesinde yaz boyunca gerçekleştirilecek olan “Sahne Kepez” etkinliklerinin ikinci durağı Barış Mahallesi oldu. Müzik, tiyatro, çocuk gösterileri ve eğlenceli performansların yer aldığı etkinliğe Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz de katılarak mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Kocagöz, vatandaşları selamlayarak onlara keyifli bir akşam diledi.

“GELECEĞİ AYDINLATACAKSINIZ”

Başkan Kocagöz, ilçenin her köşesinde düzenlenen etkinliklerin 7’den 77’ye herkese hitap ettiğine vurgu yaptı. Kepez’in kültür ve sanat merkezi olma yolunda ilerlediğini dile getiren Kocagöz, “Seçim döneminde de belirttiğimiz gibi çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, engellilerimiz ve emeklilerimiz için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çocuklarımız geleceğimizdir, onlar için ne yapsak azdır. Sizler birer yıldızsınız ve geleceği aydınlatacaksınız. Sizleri çok seviyorum” ifadelerini kullandı.

“KEPEZ, ANTALYA’NIN ARKA BAHÇESİ DEĞİL”

Mahallede gerçekleştirilen hizmetlere de değinen Kocagöz, altyapı çalışmalarının tamamlandığını ve mahalleyi sıcak asfaltla buluşturduklarını aktardı. “Kepez’i sanat ve kültür şehri yapmak için büyük bir çaba içerisindeyiz. Kepez, Antalya’nın arka bahçesi değil, vitrini olacak. Bunu hep birlikte başaracağız” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Kocagoz, Kepez, Antalyanin Vitrini Olacak 7

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Antalya Haberim ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.