31 Mart 2024’teki yerel seçimlerde rekor oy oranı ile CHP’den Antalya’nın Aksu ilçesine belediye başkanı olarak seçilen İsa Yıldırım, 19 Kasım’da AK Parti’ye katıldı. Bu değişim, CHP seçmeninden ciddi bir tepki aldı. Yıldırım, yeni yıl mesajında birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak eski partililerine uzattığı zeytin dalıyla dikkat çekti. Mesajında, makamların geçici olduğunu, kalıcı olanın dostluk ve hizmet olduğunu vurguladı.
YILDIRIM’DAN ANLAMLI MESAJ
Sosyal medya üzerinden paylaştığı yeni yıl mesajında birlik vurgusu yapan Yıldırım, “Birbirimizin yüzüne bakmaya, düğünlerde, cenazelerde, mevlitlerde bir araya gelmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi. “Hayatta her şey gelir ve geçer. Makam, şan, şöhret geçer. Ama eserler ve hizmetler kalıcıdır” dedi. Yıldırım, “Bizim amacımız, ayrıştırmadan, birlikten kuvvet doğar anlayışıyla Aksu’ya hizmet etmektir. En güzel şey; güler yüz, tatlı dil ve dayanışma ruhudur. Bu bilinçle Aksu için çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
“YOLLARIMIZ ASFALT OLACAK”
İsa Yıldırım, Aksu’ya yönelik projelerine de değinerek, “Yollarımız asfalt olacak, çocuklarımız için iş sahaları açılacak. Allah’ın izniyle yine beraber çalışacağız” dedi.
ROZETİNİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TAKTI
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yüzde 55 oy oranıyla CHP’den Aksu Belediye Başkanı seçilen İsa Yıldırım, CHP’li Büyükşehir Belediyesi ile Altıntaş Mahallesi üzerinden tartışmalara yol açtı. İnşaat ruhsatlarını Büyükşehir’in vermesine karşı çıkan Yıldırım, CHP Aksu İlçe Kongresi’nde istifasını açıkladı. Bağımsız kalmasının ardından, 19 Kasım 2025’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın taktığı rozetle AK Parti’ye katıldı.





