Antalya İl Sağlık Müdürlüğü, “Sağlık için Sahadayız 24. Geleneksel Futbol Turnuvası” öncesinde tüm sporcular ve yetkililerin, 1-7 Aralık Acil Sağlık Haftası kapsamında “Kalp Durduğunda Siz Durmayın OED Cihazı Kullanın” pankartıyla sahaya çıkmasını sağladı.
KAZANAN DOSTLUK VE SAĞLIK OLDU
Final karşılaşmasında Sağlıkspor ile SGK Antalya İl Müdürlüğü Spor Takımı karşı karşıya geldi. 24. şampiyonluk mücadelesi, Kepez Spor Tesisleri’nde gerçekleştirildi. FİFA Kokartlı Eski Hakem Metin Suyabakan’ın yönetiminde yapılan finalde, Antalya Sağlıkspor, rakibi SGK Antalya İl Müdürlüğü’nü 11-2 yenerek şampiyonluğa ulaştı.
KUPA TÖRENİ DÜZENLENDİ
Antalya Sağlıkspor, şampiyonluk kupasını ve madalyalarını Antalya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Behzat Özkan’ın elinden aldı. Prof. Dr. Özkan, turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ederek sporun sağlıklı yaşam üzerindeki etkisine vurgu yaptı. Turnuvanın ikincisi SGK Antalya İl Müdürlüğü, kupasını Antalya SGK İl Müdürü Mehmet Tanrıöver’den aldı. Eczacılar Odası takımı ise üçüncülük kupasını Antalya İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Sadettin Güzel’in elinden aldı.
GOL KRALI FEVZİ ÇETİNKAYA OLDU
Turnuvanın En Centilmen Takımı unvanı Antalya İl Sağlık Müdürlüğü Destekspor’a verilirken, en centilmen futbolcu Kadir Divarcı oldu. Turnuvanın gol kralı ise Fevzi Çetinkaya olarak kaydedildi. Ayrıca, turnuvanın en iyi kalecisi Mehmet Çarkçı seçildi. Emeği geçenlere turnuva anısına plaket verildi.




